Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Vi har lang erfaring som problemløser og leverandør til industrien. Skreddersydde løsninger med polyuretan er vår nisje.

Vår målsetting

Semek ønsker å utvikle nye produkter med overlegne egenskaper som skaper verdi for vår kunde gjennom nye og bedre løsninger.

Om Semek

Vi har lang erfaring som problemløser og leverandør til industrien. Skreddersydde løsninger med polyuretan er vår nisje. Det er kundens krav og behov som er avgjørende for det endelige produktets design og funksjon.

Vi har kunnskap om fordelene ved bruk av polyuretan, men også begrensningene. Vi skreddesyr løsninger som passer best til kundens behov. Vi fokuserer på kvalitet, leveringsdyktighet og service.

Hvordan vi jobber

Produktutvikling av spesialstøpte, eventuelt CNC maskinerte polyuretanprodukter til industri med behov for slitesterke produkter er vår nisje. Gjennom egen kompetanse om materialegenskaper og mulighetene disse gir kombinert med brukernes behovsanalyser, utvikler vi produkter som kan gi våre kunder bedre løsninger.

Enten det gjelder kvalitet, besparelser, sikkerhet o.a. Vi samarbeider med kunden fra idé til ferdig produkt, slik at vi raskt kan forta endringer etter kundens behov. Hele prosessen gjennomføres internt, i våre nyutvidede lokaler i Meløy kommune i Nordland.